Toitlustuse korraldus (sessioonõpe)

Õpe:

  • keskhariduse baasil 1 aasta;
  • statsionaarne õppevorm;
  • jätkuõpe, 5. tase;
  • õppetöö toimub sessioonidena (sessioonid toimuvad arvestuslikult 1 nädal kuus, täpsed ajad lepitakse õppegrupiga kokku).

Eeldused:

  • toitlustuse korralduse eriala sobib õppijatele, kes töötavad toitlustusettevõttes kokana, kellel on koka kutsealane haridus või sooritatud EKR 4. tase kutseeksam või kes omab vastavaid kompetentse.

Vastuvõtu tingimused

  • vestlus.

Praktika

  • praktika maht on 15 õppenädalat ja praktika sooritatakse paralleelselt põhiõpingutega töökohas.

Tulemus

Õpingute käigus omandatakse teadmised ja oskused järgmistest teemadest:

  • toitlustusettevõtte köögitöö planeerimine ja korraldamine;
  • toote ja teenuse arendamine ning turundustegevused;
  • klienditeeninduse korraldus;
  • juhtimine ja personalitöö;
  • karjääriplaneerimine ja ettevõtlus.

Valikõpingute raames on lisaks võimalik õppida ka  catering´i, pagari- ja kondiitritööd, rahvus- ja rahvuslikke kööke, erialast inglise keelt  jt.
Õpingute  läbimisel omandatakse Meisterkokk EKR tase 5 kutsestandardile vastavad kompetentsid, et sooritada kutseeksam.

Vaata kutseandmise korda SIIT

Võimalused tööturul:

Eriala lõpetajal on ettevalmistus töötamiseks toitlustusettevõtte keskastme spetsialistina ja juhina.

Edasiõppimise võimalused

Rakenduskõrghariduse tasemel:

  • Õppeaasta avaaktus

    Loe edasi »

  • Veel saab kandideerida vabadele õppekohtadele

    Loe edasi »

  • Lõppenud sisseastumisperioodil oli kõige suurem tung raamatupidaja erialale

    Loe edasi »

  • Kutsehariduskeskuse suvine sisseastumisperiood jõuab lõpusirgele

    Loe edasi »

  • Kutsekatooted.ee on saanud uue kuue

    Loe edasi »

fraktal