Noored kokad interpreteerivad Eesti kööki

Alanud Eesti juubeliaastat tähistatakse Tartu Kutsehariduskeskuse õpperestoranis Meliss piduliku 7-käigulise õhtusöögiga „Eesti köök meie moodi“.

Õhtusöögi valmistavad noored kokad õppegrupist K114. Tegu on grupi viimase, kutseeksami eelse üritusega, sest juba veebruari keskel lõpetavad nad kooli.

Peakoka rollis astub üles Markus Pärn, kes on juba jõudnud praktiseerida lisaks Tartu tipprestoranidele ka Prantsusmaa, Itaalia ja Rootsi restoranides ning näidanud oma oskusi mullu rahvusvahelistel kutsevõistlustel. Markus ise loodab, et ta saab veel võistelda ning pürgib noorte meistrite ülemaailmsele võistlusele.

„Seekord pakun külalistele klassikalist Eesti kööki, kuid modernses võtmes,“ lubas Markus. „Verivorsti küll ei saa, kuid menüüs on kindlasti sealiha, leib ja kama, kõik väikse kiiksuga tehtud“.

Markus Pärn

Köögis askeldavad lisaks Markusele kõik K114 grupi õpilased, lisaks veel toitlustusteeninduse õpilased kutseõpetajate Katrin Jursi ja Elika Raal Kikase juhendamisel.

Õhtusöök toimub õpprestoranis Meliss homme, 23. jaanuaril algusega kell 17.30.

Lisainfo:

Anabel Annama
Tel. 55574573

Avaldatud: 22.01.2018

fraktal