Lihatehnoloogia

Lihatehnoloogia kompetentsikeskus paikneb A-korpuse 0-korrusel.
Lisainfo: lihatehnoloogia kompetentsikeskuse juhataja Tel 7 361 847, e-post kristi.luht@khk.ee

Hinnakiri
(kehtestatud Tartu LV haridusosakonna korraldusega nr 132, 28.12.2012,
hinnad sisaldavad käibemaksu;
*tärniga märgitud toodete hindadele lisandub tooraine ja materjali maksumus):

NimetusÜhikHindMärkused
Sea- ja veise poolrümba konditustamine ja lihalõikustööd*kg  0,30Minimaalne rümba kaal 30 kg.
Liha ja lihatoodete pakendamine*tk0,12-0,19Hinnale lisandub pakkematerjali maksumus.
Vorstide valmistamine teenustööna*kg0,80-1,20Minimaalne kogus 60 kg.
Suitsu-keedusinkide valmistamine*kg0,80-1,20Minimaalne kogus 40 kg.
Lihavalmististe valmistamine*kg0,64-1,02
Universaalahju  „Kerres” kasutamine*1 tund11,50

Lihavalmistised

Soolamata lihast lihavalmistised vaakum või MAP pakendiskg1,00-9,00Hind sõltub tooraine maksumusest.
Soolatud ja maitsestatud lihavalmistised vaakumpakendis või MAP pakendiskg3,50-10,00Hind sõltub tooraine maksumusest.

Vorsttooted

Viineridkg2,50-6,00Hind sõltub tooraine maksumusest.
Sardellidkg2,50-5,00
Grillvorstidkg2,80-6,00
Verivorstid, veretootedkg1,00-3,50
Keeduvorstid, mustrilised vorstidkg2,50-5,00
Kuumtöödeldud hakkpihvid, hakklihatootedkg2,50-6,00
Poolsuitsuvorstidkg3,50-6,00Hind sõltub tooraine maksumusest.
Täissuitsuvorstidkg4,00-8,00Hind sõltub tooraine maksumusest.

Singid

Keedusingidkg3,50-6,00
Suitsu-keedusingidkg4,50-8,00
Kuumsuitsusingidkg5,00-10,00
Küpsetatud tootedkg4,00-10,00
Rulaadidkg3,50-5,00

Muud tooted

Küpsetatud või suitsutatud põrsas 7-14 kgkg11,60
Tarrendtootedkg3,00-6,00
Toidujäägidkg0,25
Määrdepasteedid, singivõidedkg3,00 – 6,00
Suitsutatud supikogu (kont)kg1,15 – 1,60

Märkad veebilehel vigu?