Lihatehnoloogia

Lihatehnoloogia kompetentsikeskus paikneb A-korpuse 0-korrusel.
Lisainfo: lihatehnoloogia kompetentsikeskuse juhataja Tel 7 361 847, e-post kristi.luht@khk.ee

Hinnakiri
(kehtestatud Tartu Kutsehariduskeskuse käskkirjaga nr 551, 11.09.2019,

Hinnad sisaldavad käibemaksu

Nimetus Ühik Hind eurodes Märkused
1.1 Teenused
1.1.1 Suitsuvorstide valmistamine teenustööna kg 1,80-2,50 Minimaalne valmis- toodete kogus 20 kg, lisandub materjali kulu
1.1.2 Suitsu-keedusinkide valmistamine kg 1,80-2,50 Minimaalne valmis- toodete kogus 30 kg, lisandub materjali kulu
1.1.3 Grilltoodete (grill-liha, šašlõkk) valmistamine kg 1,80-2,50 Lisandub materjali kulu
1.1.4 Lihatoodete suitsutamine kg 1,80-2,50 Minimaalne valmis- toodete kogus 30 kg, lisandub materjali kulu
1.1.5 Toodete pakendamine tk 0,15 Lisandub materjali kulu
1.2 Tooted
1.2.1 Šašlõkid kg 5,50-7,00
1.2.2 Toorvorstid kg 6,50-9,00
1.2.3 Grill-lihad sealihast kg 5,50-8,50
1.2.4 Marinaadis ribid kg 3,80-4,50
1.2.5 Ribirullid kg 5,80-6,90
1.2.6 Ahjupraed kg 5,80-10,50
1.2.7 Broileri poolkoivad marinaadis kg 4,20-6,50
1.2.8 Viinerid kg 5,80-6,50
1.2.9 Frankfurterid kg 5,80-7,50
1.2.10 Sardellid kg 5,00-6,00
1.2.11 Grillvorstid kg 5,80-6,90
1.2.12 Verivorstid kg 2,80-4,10
1.2.13 Lihapallid kg 4,80-5,60
1.2.14 Suitsuvorstid kg 6,90-7,90
1.2.15 Suitsu-keedusingid kg 6,20-6,50
1.2.16 Juustupunnid kg 6,10-7,20
1.2.17 Rulaadid veiselihast kg 4,20-5,10
1.2.18 Suitsutatud supikogud (kont) kg 3,30-3,80
1.2.19 Suitsukanakoivad kg 4,50-5,50
1.2.20 Suitsubroilerid kg 4,90-5,50

Märkad veebilehel vigu?