Lihatehnoloogia
Võtame Teie tellimusi vastu esmaspäevast reedeni www.meistrid.eu või tellimused@khk.ee minimaalselt 5 tööpäeva enne soovitavat tellimuse täitmise tähtaega. Tellimused saab kätte Kopli tn õppehoone B-korpuse (sisenemine Piima tänavalt) Bohvikust tellimuse täitmise päeval kell 12-16. Arveldamine sularahas või kaardimaksega. Kohapeal igapäevaselt valik KHK meistrite omatoodangut kaasa ostmiseks.
Lihatehnoloogia kompetentsikeskus paikneb A-korpuse 0-korrusel.
Lisainfo: lihatehnoloogia kompetentsikeskuse juhataja Tel 7 361 847, e-post kristi.luht@khk.ee
Hinnakiri
(kehtestatud Tartu Kutsehariduskeskuse käskkirjaga nr 551, 11.09.2019,
Hinnad sisaldavad käibemaksu
Nimetus | Ühik | Hind € | Märkused | |
---|---|---|---|---|
1.1 | Teenused | |||
1.1.1 | Suitsuvorstide valmistamine teenustööna | kg | 1,80-2,50 | Minimaalne valmis- toodete kogus 20 kg, lisandub materjali kulu |
1.1.2 | Suitsu-keedusinkide valmistamine | kg | 1,80-2,50 | Minimaalne valmis- toodete kogus 30 kg, lisandub materjali kulu |
1.1.3 | Grilltoodete (grill-liha, šašlõkk) valmistamine | kg | 1,80-2,50 | Lisandub materjali kulu |
1.1.4 | Lihatoodete suitsutamine | kg | 1,80-2,50 | Minimaalne valmis- toodete kogus 30 kg, lisandub materjali kulu |
1.1.5 | Toodete pakendamine | tk | 0,15 | Lisandub materjali kulu |
1.2 | Tooted | |||
1.2.1 | Šašlõkid | kg | 5,50-7,00 | |
1.2.2 | Toorvorstid | kg | 6,50-9,00 | |
1.2.3 | Grill-lihad sealihast | kg | 5,50-8,50 | |
1.2.4 | Marinaadis ribid | kg | 3,80-4,50 | |
1.2.5 | Ribirullid | kg | 5,80-6,90 | |
1.2.6 | Ahjupraed | kg | 5,80-10,50 | |
1.2.7 | Broileri poolkoivad marinaadis | kg | 4,20-6,50 | |
1.2.8 | Viinerid | kg | 5,80-6,50 | |
1.2.9 | Frankfurterid | kg | 5,80-7,50 | |
1.2.10 | Sardellid | kg | 5,00-6,00 | |
1.2.11 | Grillvorstid | kg | 5,80-6,90 | |
1.2.12 | Verivorstid | kg | 2,80-4,10 | |
1.2.13 | Lihapallid | kg | 4,80-5,60 | |
1.2.14 | Suitsuvorstid | kg | 6,90-7,90 | |
1.2.15 | Suitsu-keedusingid | kg | 6,20-6,50 | |
1.2.16 | Juustupunnid | kg | 6,10-7,20 | |
1.2.17 | Rulaadid veiselihast | kg | 4,20-5,10 | |
1.2.18 | Suitsutatud supikogud (kont) | kg | 3,30-3,80 | |
1.2.19 | Suitsukanakoivad | kg | 4,50-5,50 | |
1.2.20 | Suitsubroilerid | kg | 4,90-5,50 |